Hotul striga hotul

Da, stiu, nu a inteles nimeni nimic din titlu.

Vroiam sa vorbesc despre stirea care a facut ocolul pamantului zilele astea. Cica s-au gasit bombe in avioane cu destinatia SUA.

Sunt atat de satul de circul asta al americanilor, pana peste cap. Ei chiar nu vad ca ceea ce fac devine prea evident? Sau lumea, nu observa toata aceasta mascarada? Chiar crede cineva ceea ce apare in presa? Manipularea la nivel mondial prin presa atinge in zilele noastre cote uriase. Si ceea ce apare in presa si la televizor, apare cu un singur scop, acela de a manipula opinia publica mondiala.

Incep sa ii urasc pe americani mai mult decat pe Basescu si compania. Probabil toata lumea stie de razboaiele provocate de americani in interes propriu, fie economic, fie politic. Americanii au sustinut si provocat razboaie pe tot parcursul istoriei. Au alimentat cu armament si munitie chiar si tari care luptau impotriva trupelor americane. Adica vindeau munitie care mai apoi era folosita impotriva armatei SUA. Intotdeauna interesele lor au fost de a face bani si de a avea putere politica. Da stiu, sunt simple zvonuri sau teorii conspirative, nu exista dovezi, insa cine poate aduce dovezi impotriva americii?

In fine, chiar nu vroiam sa vorbesc de trecut. Discutiile de genul asta sunt interminabile. Ca si cele despre religie. Fiecare are opinia sa, fiecare crede in anumite teorii, insa nimeni nu poate aduce dovezi concrete.

Sa revenim la bombele noastre. Cumva americanii au nevoie de o noua paine de mancat? Daca era cu adevarat un atac terorist, vedeam stiri cu avioane prabusite si tragedii, nu stiri cu descoperirea unor bombe artizanale. Pentru ca daca era cu adevarat un atac terorist (eu inca nu sunt 100% sigur ca acesti teroristi nu sunt o creatie macabra a americanilor, care nu ezita sa ucida cateva mii de americani pentru interesul tarii sau al anumitor oameni), cu siguranta ca si-ar fi atins tina. Astfel de atacuri (daca sunt reale) sunt pregatite ani de zile si sansele ca ele sa dea gres ar fi foarte mici.

Tot acest teatru in fata publicului mondial este fie pentru intarirea increderii in cei care se ocupa de siguranta, fie se batatoreste o carare, se fabrica un nou motiv pentru anumite campanii americane.

Faza e ca tot ce apare in sistemul mass-media mondial apare cu un anumit motiv, cu scopul de a manipula omenirea, cei aflati la putere aratand lumii, numai ce este nevoie sa vada. Creandu-se adevaruri care se intiparesc atat de bine in mintile oamenilor, deoarece orice informatie primita azi prin presa sau de la televizor, este luata de buna. Increderea oamenilor este prea mare, oamenii au devenit prea creduli iar cei care manuiesc puterea mondiala pot manipula milioane de oameni printr-un astfel de eveniment.

Reclame
Acest articol a fost publicat în diverse, prostie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s