Niste chestii

Telefoanele cu touchscreen (ieftine) se strica repede. Zi sa mori tu. Nu stiam cine a descoperit gaura in macaroana. Se pare ca cei de le evz.

Alcoolul este mai nociv decat heroina si cocaina. E adevarat, e mai nociv pentru societate. Dar asta deoarece consumul de alcool este mai raspandit decat cel de droguri, drogurile fiind si mult mai scumpe. Daca 10.000 de oameni ar consuma alcool si 10.000 de oameni s-ar droga, nu cred ca efectele sociale ar fi mai grave in cazul celor beti, decat in cazul celor drogati. Pana una alta, nu mai sarbatorim cu bere, trecem pe ace.

Cum combatem munca la negru? Apeland la mentalitatea romanului. Adica sa moara si capra vecinului.

Jurnalul National lanseaza o campanie prin care ar vrea sa schimbe ziua nationala a Romaniei. De ce? Cumva vrem sa punem 4 noiembrie?

Si cauciucuri de iarna obligatorii pentru toata lumea in perioada 1 noiembrie-31 martie. Chiar daca se vor gasi cu siguranta si oameni care sa conteste aceasta lege, eu consider ca este una extrem de utila. Pana la urma nu e in joc doar viata celor care nu le folosesc, e si viata celorlalt in pericol. Oricum, imi plac masurile extrem de mult. Adica daca tu esti mare gigel si nu te echipezi corespunzator, platesti costurile de degajare a drumului daca l-ai blocat, vei plati pacubele produse spatiului public (semne si alte elemente de drum), evident, toate acestea daca nu ai cauciucuri de iarna. Super idee.

Reclame
Acest articol a fost publicat în scurte. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s