Modificari ca la romani

Oradea, 2010 (harta zona). Inainte sa se inceapa lucrarile pe strada Iuliu Maniu, strada Primariei era pe toata lungimea sens unic, dinspre Piata Unirii spre Biserica Emanuel (street view).

Cand s-au inceput lucrarile pe Maniu, strada J. Calvin a devenit circulabila in ambele sensuri iar strada Primariei a devenit cu sens unic doar de la Piata Unirii pana la intersectia cu J. Calvin. Inainte intersectia dintre Primariei si J. Calvin arata asa, J. Calvin fiind sens unic dinspre Maniu spre Primariei.

Zilele trecute s-au terminat (in mare) lucrarile la strada Iuliu Maniu, iar strada J. Calvin a redevenit cu sens unic dinspre Maniu spre Primariei. Faza e ca strada Primariei a ramas cu doua sensuri pana la intersectia cu J. Calvin. Astfel te afli in situatia in care ajungi in intersectie si singura optiune (mai mult sau mai putin regulamentara) e sa intorci.

Aici ar trebui sa intarvina administratorul drumului si sa reintroduca semnele de accesul interzis la intrarea pe strada Primariei (in seara zilei de 23.11.2010 nu se intamplase inca asta). Oricum, si cei care vin dinspre Piata Unirii si cei care vin dinspre Biserica Emanuel, o iau intr-o veselie pe contrasens pe strada J. Calvin, cu toate ca de cateva zile e cu sens unic.

P.S. Maine am sa revin cu un filmulet ca sa vedeti cum toti soferii o iau, probabil din obisnuinta, pe strada J. Calvin, pe interzis.

Acest articol a fost publicat în romania. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu