Google Street View…

… sau NORC? Hai ca sunt rau. In primul rand sa va prezint Google Street View, proaspat lansat si in tarisoara noastra. Este disponibil in cateva mari orase: Arad, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Oradea, Sibiu si Timisoara. De asemenea mai sunt disponibile panorame si de pe Valea Prahovei, de pe litoral si din alte zone turistice.

Astfel, poti pleca in „excursie” prin diferite orase din tara, din caldura caminului. Singura problema ar fi faptul ca imaginile au in general o vechime de doi ani, deci nu va bazati 100% ca ceea ce vedeti mai exista si in realitate sau arata la fel. Exista o politica cu privire la faptul ca nu pot sa apara imagini mai noi de un an sau doi, nu stiu exact.

Si acum pot sa fiu critic, vorbind strict de Romania. In primul rand, in Romania avem un astfel de concept de peste doi ani. NORC isi face treaba foarte bine. Spre deosebire de Google, are imagini din peste 75 de orase din tara de unde ne prezinta imagini fidele la o calitate foarte buna.

Spre deosebire de Google, NORC prezinta si panorame de pe stradutele laturalnice, Google oferindu-ne in mare parte doar imagini de pe strazile mai mari. Mai mult, dupa parerea mea de amator, claritatea este mult mai mare in cazul imaginilor de pe NORC, acesta asigurand si o vedere 3D.

Google Street View

NORC

Deci, felicitari Google pentru initiativa, dar deocamdata consider ca NORC este mult peste ceea ce ofera cei de la Google.

Film de prezentare Google Street View

Reclame
Acest articol a fost publicat în de pe net, interesante. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Google Street View…

  1. Pingback: Google Body Browser | Moga Florin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s