Wrong Turn 3: Left for Dead (2009)

Vă vorbeam aici despre „Wrong turn I (2003) şi Wrong turn II (2007)”, două filme horror foarte bune. Din păcate, cum se întâmplă deseori, a treia parte nu se ridică la nivelul aşteptărilor. Totuşi, filmul nu dezamăgeşte, este încă un film bun, de urmărit.

Avem aceiaşi mutanţi cu trei degete, aceleaşi scene sângeroase şi brutale, pe alocuri nerealiste şi cu efecte nereuşite.

Filmul incepe direct cu o scenă sângeroasă, cu nişte ţâţe şi cu moartea a trei tineri aflaţi într-o escapadă chiar în padurile creaturilor. Însă asta durează doar câteva minute.

Filmul ia apoi o cotitură bruscă şi ne sunt prezentaţi adevaraţii protagonişti ai acţiunii. Un grup de deţinuţi care sunt mutaţi de la o închisoare la alta, evadând în urma atacului monstrului mutant.

Astfel ei devin din evadaţi şi fugari, luptători pentru propria lor viaţă si nişte adversari redutabili pentru monştrii cu trei degete.

Evadaţii gasesc în padure o maşină plină cu bani, banii alimentând conflictele şi creând probleme în interiorul grupului. Astfel filmul ne arată efectele banilor asupra oamenilor, fie ei chiar şi deţinuţi.

Filmul este presarat, asa cum ne-au obişnuit si celelalte doua, cu scene sângeroase şi sadice, pe alocuri greţoase. Unele scene sunt puţin forţate şi cam nereusite (neprofesioniste aş putea spune), însă în ansamblu rămâne un film bun, care merită urmărit, mai ales de fanii genului.

P.S. Se vorbeşte că s-ar putea să apară şi Wrong Turn 4. Filmele mi-au plăcut toate, însă fiecare a fost puţin mai slab decât precedentul. Să sperăm ca WT4 va aduce ceva nou.

Reclame
Acest articol a fost publicat în filme, video. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s