Scurte – din Oradea

1. A început febra „14 februarie” aka Sf. Valentin. În Oradea au fost aprobate locurile unde vor fi amplasamente pentru comercializarea de inimioare, jucării de pluş, gablonţuri, cosmetice, pachete de cadouri, dulciuri, flori, deastea specifice. Perioada în care se vor comercializa „drăgălăşenii” deastea va fi 07.02.2011-14.02.2011. Aflaţi aici care sunt locurile unde vor fi amplasate astfel de tarabe.

2. Turnul Primăriei e gata şi cât de curând va fi deschis turiştilor. Din câte am înteles din diverse surse, abia la începutul lunii martie va fi gata pentru a primi vizitatori, mai având nevoie de mici ajustări. Pretul pentru o vizită în Turnul Primăriei va fi de 5 lei (bilet întreg) și 3 lei (elevi, studenți și grupuri mai mari). Personal, abia aştept să văd Oradea din altă perspectivă şi să vă încânt şi pe voi cu fotografii cu Oradea văzută de sus.

Apropo de turn, din 10 ianuarie (dacă nu mă înşel) a început să se audă din nou „Marşul lui Iancu” din turnul cu ceas.

3. Primarul Bolojan vrea să construiască două parcări supraetajate în Oradea, în 2011. Având în vedere că în 2010 Oradea a scos din taxele pe parcare mai bine de 1 milion de euro, o investiţie în asemenea amenajări nu e o idee rea.

4. Dragi români, dacă aveţi o simplă durere de cap, mergeţi la medic. De la 1 februarie nu vom mai avea acces la majoritatea calmantelor de pe piaţă, nici măcar la banalul algocalmin sau algozone.

5. Se redeschide ştrandul Ioşia 🙂 Ştrandul Ioşia Nord va fi deschis începând de marţi, 18 ianuarie, ora 9:00. Va fi deschis de la ora 9 la ora 17, de marţi până duminică. Preţul unui bilet va fi de 8 lei, iar pentru cei ce beneficiază de reducere (elevi, studenţi) 4 lei.

Reclame
Acest articol a fost publicat în scurte, stiri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Scurte – din Oradea

 1. Pingback: Scurte – din Oradea - Ziarul toateBlogurile.ro

 2. Mortu` zice:

  s-a redeschis ciupercaria mai bine zis 🙂

 3. Robintel zice:

  Pentru asta aș fi tentat să trag o tură până acolo.

 4. MogaFlorin zice:

  Pentru ce Robin? 🙂

 5. Gabi zice:

  Nu-s din Oradea, dar la punctul 3 doresc sa multumesc Guvernului ca n-a scos inca ibuprofenul. Faceti stocuri ca nu se stie niciodata cand te ia durerea de masea.

 6. Gabi zice:

  Oups, era punctul 4.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s