Cum scăpăm de maidanezi

În ultimele zile, interesul prezentat faţă de subiectul „cum scăpăm de maidanezi” a atins cote din ce în ce mai mari. Toată lumea îşi dă cu părerea cum să scăpăm de ei. Să facem săpun din ei, să îi otrăvim, să adopte fiecare câte unul. Fel şi fel de idei.

Marea majoritatea însă cred că ar fi cel mai bine să fie eutanasiaţi, deşi asta e cam greu, cu atâtea ong-uri care îşi fac apariţia numai când e vorba de salvat câini, nu şi când ar fi nevoie de idei şi suport pentru a scăpa, totuşi civilizat, de ei.

Dar nu despre asta vroiam să vă vorbesc, ci vroiam să vă arăt titlul ăsta. „Primăria Capitalei: 15.000 de maidanezi ar trebui, totuşi, lăsaţi pe străzi ca să nu se înmulţească pisicile şi şobolanii.”

Da, e de datoria primăriilor să rezolve această problemă (exemplu foarte bun, Oradea), nu a oamenilor care vin cu fel de fel de idei şi care nici nu pot face prea mare lucru. Dar totuşi, o gândire mai „românească” ca în acel citat nu am văzut de multă vreme.

Până la urmă ce e Bucureştiul, că de Bucureşti vorbim, ecosistem natural? Să se aibe grijă să se păstreze echilibrul?

Cât de mult trebuie să cugeţi ca să scoţi o asemenea imbecilitate?

Pentru şobolani există deratizare, iar problemă cu pisicile nu cred că există, plus ca alea nu omoară şi nu atacă pe nimeni.

Lumea trebuie să recunoască că în Bucureşti s-a ajuns unde s-a ajuns pentru că primăriile nu au făcut nimic. Şi dacă ţin câinii pe străzi ca să controleze pisicile şi şobolanii, atunci ar putea aduce o haită de lupi, poate ar controla aşa şi numărul de maidanezi, pe care ei nu ştiu şi nu sunt în stare să îl controleze. Un adevărat ecosistem, aflat în perfect echilibru, Bucureşti.

Mai multe tâmpenii detalii pe aceaşi temă aflaţi aici.

Reclame
Acest articol a fost publicat în amuzante, prostie, romania, scurte, stiri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Cum scăpăm de maidanezi

 1. Pingback: Cum scăpăm de maidanezi - Ziarul toateBlogurile.ro

 2. PC-Fane zice:

  “Primăria Capitalei: 15.000 de maidanezi ar trebui, totuşi, lăsaţi pe străzi ca să nu se înmulţească pisicile şi şobolanii.”
  :)))
  M-am stricat de ras cand am vazut citatul asta….ai dreptate sa aduca lupi sa tina sub control maidanezii si niste lei pentru lupi daca se poate…Doamne…. :))
  M gandesc ce pot avea in capetele alea….in afara de VID…la ei cred ca e pe principiul „Daca burtile sunt pline capatzanile pot fi goale”

 3. PC-Fane zice:

  P.S.
  Sa fiu si „ONtopic” :D….sunt doua solutii pentru a scapa de ei…una mai usoara iar cealalta mai grea de realizat, acestea fiind: 1. eutanasierea lor sau 2. o rezervatie mare undeva in afara orasului unde sa fie stransi(the hard way)

 4. aNDRIIpOPA zice:

  Să înţeleg că până la urmă tot la soluţia finală ai ajunge şi tu?
  Legat de pisici şi şobolani, cred că simpprezenţă a ambelor specii este un semn de echilibru al ecosistemului. Sau doar un semn al gunoaielor ce se înalţă peste Bucureşti…

 5. MogaFlorin zice:

  Daca prin solutia finala intelegi eutanasiere, da. Dar nu sunt de acord sa scapam de ei prin otravire pe strazi.

 6. Iulian zice:

  Sunt mult mai multi oameni pro eutanasiere decat o mana de oameni si aia platiti care fac panarama in fata guvernului impotriva eutanasierii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s