Profetie sau dovada de coruptie?

Deci noi mai vrem in Schengen? Ne mai batem cu pumnul in piept ca avem granite sigure si ca nu avem coruptie? Cu siguranta.

Basescu declara zilele trecut in plenul Adunarii Permanente a Consiliului Europei: „România duce o luptă constată de combatere a corupţiei şi în ceea ce priveşte frontierele. În ultimii cinci ani au fost arestaţi şi s-au făcut rechizitorii pentru 51 de vameşi. De asemenea, au fost arestaţi sau s-au făcut rechizitorii pentru peste 120 de ofiţeri de poliţie de frontieră. Iar acţiunile de întronare a legii la frontieră nu s-au oprit aici şi merg şi mai departe. Şi poate veţi avea ocazia să observaţi ce se va întâmpla, undeva în luna februarie.”

Romania duce lupta de combatere a coruptiei? Unde? Au fost arestati vamesi si politisti? Unde?

Ce se intampla acum? „15 politisti si vamesi de la punctul vamal Siret, arestati, alte 59 de persoane retinute.” (stirea)

Deci Basescu ori e cel mai bun profet in viata, ori dovedeste faptul ca in Romania coruptia e in floare si cei de la putere cunosc problema, insa nu fac nimic pentru ca multa lume (tot de la nivel inalt) profita de asta. Proabil ei au vrut sa arate ca uite, in Romania se face ceva. Pe dracu’. Singurul lucru care le-a iesit, a fost sa le confirme celor care nu doresc aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen, ca intradevar coruptia e in floare si ca granitele Romaniei nu sunt nici pe departe sigure, mai ales in partea de nord, nord-est.

Dupa cum se spune, cu o floare nu se face primavara, iar prin arestarile facute acum nu am dovedit decat ceea ce spuneau cei din UE, ca nu avem granite sigure si ca Romania e o tara corupta.

Deci, adio Schengen!

P.S. Din nou, lipsa de diacritice. Doar temporar!

Reclame
Acest articol a fost publicat în prostie, romania, stiri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Profetie sau dovada de coruptie?

  1. Pingback: În caz de ai ratat…(2) « Copilu Blog

  2. Pingback: 10 profeţii ale lui Nostradamus

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s