Mai ştim să dăm o ştire?

Cu siguranţă toată lumea a aflat de cutremurul produs astăzi (07:46 ora României) în Japonia. Toate site-urile de ştiri s-au bătut în oferirea de informaţii.

Ştiu, e importantă rapiditatea cu care se lansează ştirea în astfel de situaţii, dar totuşi, e important să acorzi atenţie şi acurateţii informaţiilor.

E greu să ai parte de toate informaţiile imediat după petrecerea unui eveniment, dar atunci mergi cu ce ai, nu bagi date şi informaţii din burtă. E greu, dar dacă nu mai ştim să dam un breaking news atunci mai bine ne lăsăm de treabă.

Eu am început din ce în ce mai mult să citesc site-uri de ştiri străine. Gasesc informaţii mult mai rapid şi mult mai corecte decât pe site-urile româneşti care nu mai au niciun respect pentru cititor.

Totuşi, de ce la alţii se poate şi la noi nu?

Reclame
Acest articol a fost publicat în accidente, de pe net, evenimente, indiferenta, romania, stiri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Mai ştim să dăm o ştire?

  1. eKabuky zice:

    Pentru ca in Romania nu stiu daca exista in momentul de fata un ziar serios.Toti au vazut ca pot sa faca rating doar prin „senzational” .La altii se poate pentru ca sunt ziare de renume mondial ,care nu au nevoie sa introduca minciuni pentru a fi urmarite(citite).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s