Verifică-ţi notele pe internet

Universitatea din Oradea a pus la dispoziţia studenţilor un site unde îşi pot verifica situaţia şcolară pe internet. Astfel, studenţii orădeni îşi pot afla notele de acasă, doar accesând adresa http://studinfo.uoradea.ro

De asemenea pe site se mai găsesc informaţii despre Universitatea din Oradea, despre facultăţi, orarul cursurilor, planul de învăţământ, imagini şi multe altele. Singura problemă ar fi că site-ul este funcţional doar în Internet Explorer. Dacă accesaţi site-ul de pe alt browser o să vă apară o fereastră în care o să fiţi atenţionaţi că nu funcţionează decât în IE.

Logarea se face pe baza cnp-ului, atât la user cât şi la parolă. Asta nu s-a precizat şi multă lume e confuză, mulţi studenţi nu ştiu ce parolă să introducă. După prima logare vă puteţi schimba parola, lucru pe care vă sfătuiesc să îl faceţi.

Pentru a vă afla notele daţi click sus pe „facultăţi”, iar apoi, în dreapta, o să vă apară lista cu facultăţi. De aici sper că vă descurcaţi. Dacă însă întâmpinaţi alte probleme, sunt dispus să ajut pe oricine, trebuie doar să lăsaţi un comentariu aici.

Reclame
Acest articol a fost publicat în oradea, stiri, studentie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s