Drumul oaselor spre Peştera Urşilor


Având în vedere că în Peştera Urşilor există o sală numită „sala oaselor”, drumul până la acest obiectiv îşi merită pe deplin numele de „Drumul oaselor spre Peştera Urşilor”.

Nu vreau să vă explic eu cum e, vedeţi mai multe în filmuleţul de mai jos, însă e pur şi simplu spart. Oricum nu mă miră prea tare, aşa sunt drumurile în România, mai ales cele spre obiective turistice. Însă atunci să nu ne plângem că nu vin turiştii în România şi că românii pleacă în alte ţări. Cum să vii să vizitezi ceva în „carpathian garden” când drumurile arată mai rău ca nişte câmpuri de luptă?

Totuşi, bine că avem sute de mii de euro de dat pe sloganuri, pe imnuri şi logo-uri de promovare. Bine că banii UE stau bine mersi fără să fie accesaţi de cei care ar trebui să o facă. Bineînţeles că Elena Udrea, cea resposabilă de turism în ţărişoara asta, ignoră total Uniunea Europeană, când vine vorba de bani absorbiţi de România pentru proiecte.

Evident, şi preşedintele (fost ministru al transporturilor) le recomandă străinilor veniţi pentru invesiţii să folosească elicopterul, de sus ţara e minunată.

Inauguram fiecare 10km de autostradă şi ne lăudăm cu centuri care rezistă trei zile. Altii fac sute de kilometri pe banii UE, noi nu, acei bani nu pot fi furaţi.

După cum spuneam, întradevăr, România e o ţară superbă, o ţară extrem de frumoasă şi care chiar are ce arăta. Totuşi, păcat că e locuită.

Deci, dragi turişti, Explore the Carpathian garde.

Aşa arată drumul între Sudrigiu şi Peştera Urşilor, 10-12 km care se fac în mai bine de jumate de oră:

Reclame
Acest articol a fost publicat în indiferenta, romania, video. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s