Panoramă Oradea

După cum v-am promis în postarea „Panoramă – Şimleu Silvaniei„, azi vă prezint Municipiul Oradea, văzut de pe Dealul Ciuperca, dealul la poalele căruia se întinde oraşul de pe Criş.

Soarele a fost cam puternic atunci când am realizat aceste fotografii, şi pe lângă faptul că m-a afectat pe mine, fiind destul de cald, îmi bătea şi în obiectiv, însă, până la urmă cred că mi-au ieşit cât de cât bine. Zic.

Dacă nu aţi urcat încă anul ăsta pe Ciuperca, vă invit să o faceţi cât mai curând. Natura a înverzit, iar urcând pe deal veţi fi întâmpinaţi de ciripitul păsărilor, de aer curat, de linişte (de care nu aveţi parte în oraş) şi de o privelişte superbă asupra oraşului.

E atât de bine să poţi fi departe de oraş, dar totuşi aproape, acesta întinzându-se chiar la picioarele tale. E atât de bine să fii departe de gălăgia oraşului, într-o oază de linişte, dar totuşi să îi vezi freamătul necontenit. Să te deconectezi de tot ce înseamnă stresul cotidian şi să evadezi pentru câteva minute într-un adevărat izvor de relaxare.

Merită efortul!

Reclame
Acest articol a fost publicat în fotografii, oradea. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s