Let’s do it Oradea

În urmă cu câteva săptămâni, mai exact la workshopul din 2 mai (ziua naţională a tineretului), s-a discutat printre altele şi despre promovarea Oradiei prin diverse articole, printr-un efort comun, un proiect în care să ne implicăm toţi şi să arătăm tuturor ce are Oradea de oferit.

Până acum totul a rămas doar la nivel de discuţie, însă iată că cineva a venit cu o idee interesantă. Cel care a spart gheaţa şi care a venit cu o idee care să ne implice pe toţi e AndriiPopa. El propune un fel de leapşă, o leapşă gen “foto-ghicitoare” care sună cam aşa:

– cineva începe cu o clădire (obligatoriu istorică şi pe cât posibil reabilitată) căreia cititorii trebuie să-i găsească locaţia şi să o comunice în comentarii (uite cum am devenit eu acu’ cineva);

– un alt blogger (desemnat de primul) după ce s-a ghicit locaţia, să se documenteze asupra istoricului clădirii, eventual cu completări din partea cititorilor;

– un al treilea blogger (desemnat de cel de-al doilea) să încerce să obţină un interviu cu proprietarul clădirii.

După ce se termină leapşa cu respectiva clădire se reia (cu alţi bloggeri doritori), astfel încât în timp să propună fiecare câte o clădire sau să scrie despre respectiva clădire.

Mai multe informaţii aveţi aici, unde vedeţi şi fotografii cu prima clădire propusă de Andrei. Să sperăm că asta va prinde şi vom face ceva. Iar dacă alţii au alte idei interesante, zic să deschidă gura, merită să facem ceva pentru Oradea.

Reclame
Acest articol a fost publicat în bloggeri, diverse, oradea. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s