Free bike sharing

Ce îi place cel mai mult românului? Să primească lucruri gratis, evident. Ei bine, Columbus Cafe mizează pe asta şi pune la dispoziţia orădenilor opt biciclete pe care aceştia le pot împrumuta gratuit, promovând în acelaşi timp şi cafeneaua şi mişcarea pe două roţi (lucru care în Oradea lasă de dorit).

Bicicletele, numite ColumBitze (nu e de la Columbeanca), pot fi împrumutate de orice orădean care are cel puţin 14 ani, doritorii lăsând în schimbul bicicletei datele personale şi o semnătură, nimic mai mult. Primeşti o bicicletă cu care te poţi plimba după bunul plac prin oraş, după care o returnezi la cafenea. Fiecare bicicletă este dotată şi cu un sistem antifurt, astfel că cel care o împrumută poate să o lase liniştit legată atunci când are anumite treburi de rezolvat.

Multă lume nu are o bicicletă, poate nu atât din considerente materiale cât din lipsa unui loc de depozitare a acesteia, aşa că sunt sigur că ideea o să prindă şi va fi greu de găsit o bicicletă liberă. Chiar dacă ideea este nouă (mă refer la nivel de Oradea) cu siguranţă toată lumea va fi încântată şi să sperăm că ideea va fi „furată” şi de alţii, poate chiar de primărie, de ce nu.

Dacă veţi ajunge pe acolo şi scoateţi una dintre ColumBitze la plimbare, puteţi participa şi la concursul organizat pe facebook. Trebuie doar să postaţi poze cât mai interesante în care să apară şi ColumBitzele, iar dacă strângeţi suficient de multe like-uri, puteţi câştiga un iPod. Succes şi spor la pedalat!

P.S. Sper să am timp să scot şi eu o ColumBitză la plimbare, mai ales că am o idee de fotografie excelentă!

Reclame
Acest articol a fost publicat în ciclism, diverse, interesante, oradea. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s