Turnul Primăriei – Oradea

Încă de la deschidere mi-am dorit să ajung în Turnul Primăriei, să admir Oradea de sus, să mă bucur de o privelişte asupra oraşului de pe Criş şi mai ales să fac poze, multe poze!

Zi de zi am tot amânat momentul (comoditatea asta) şi uite aşa abia azi am reuşit într-un final să urc cele 250 de trepte şi cei aproape 50 de metri înălţime. A fost greu!

Ce pot să spun, rămâi cel puţin impresionat. Eu am ajuns acolo cu o durere îngrozitoare de cap, însă după ce am urcat am uitat de tot şi abia când am coborât mi-am „adus aminte” că mă doare capul. Pur şi simplu ajuns acolo am uitat de orice.

Am stat mai bine de o oră. După ce grupul cu care am urcat eu a coborât, am mai făcut câteva poze şi am pus aparatul în husă. De multe ori, cu aparatul în mână, uit să mă bucur de frumuseţea ce o am în faţa ochilor. Aşa că am mai stat vreo 10-15 minute şi m-am bucurat de privelişte.

Ştiu că toată lumea a fost deja acolo sus şi că sunt deja o mulţime de poze pe net, însă eu nu pot să exprim în cuvinte şi să vă descriu ce am văzut de sus mai bine decât prin poze, aşa că vă prezint şi eu câteva din cele făcute azi.

Această prezentare necesită JavaScript.

Acest articol a fost publicat în fotografii, oradea. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Turnul Primăriei – Oradea

  1. Mortu` zice:

    ai surprins fain fabrica de nori aka CETU :))

Lasă un comentariu